Lyckade exempel

Här har vi samlat produkter som är skapade tillsammans med engagerade företag i Kronoberg och som nu finns tillgängliga för hundratusentals besökare.

Arrangör: Nordic Tours

Produkt: Schwedische Leckerbissen 2019
En matresa för enskilda resenärer som lyfter Skrufs glasbruk, Grönåsens älgpark, Kvarnagårdens Bryggeri och Åseda kafferosteri.

Arrangör: Kontiki

Produkt: Kunterbunter Ferienspass 2019
En rundresa för familjen med hyrbil. Här rekommenderas stopp på Sagomuseet och Kosta safaripark. Rekommenderade boende är Toftaholm herrgård och PM & Vänner.

Arrangör: Zonista

Produkt: Busrundreise Bilderbuch Des Nordens 2019
En bussrundresa för grupper. Här ingår Kosta glasriket och Grönåsens älgpark i programmet.

Arrangör: GLUR

Produkt: Willkommen in Schweden! 2019
Norden-specialisten GLUR är duktiga på att visa upp Småland, här lyfter man klassiker som Smålandets älgpark, Nationalparken Åsnen och Glasriket.

Arrangör: Travelhouse

Produkt: Kosta Lodge 2019
Travelhouse som ingår i Hotelplan, Schweiz största turoperatör, lyfter här Kosta Lodge som rekommenderat boende för de individuella resenärer som vill stanna en längre period på samma boende men ha möjlighet att utforska området med t.ex. hyrbil. Man lyfter här det breda utbudet och de många attraktionerna runt anläggningen.

Vill du prata med oss om arbetet med researrangörer, ring Thereze på 0470-73 32 71 eller maila thereze.linden@destinationsmaland.se

 

Tillbaka

Workshop och föreläsning: Nyckeln till digital framgång för besöksnäringen
Småland hjälper dig att synas bättre online
Kronobergs läns turismpris 2023
Året som gått med projektet ’Stärkt värdskap mot internationellt reseled’