Aktiviteter

28

Apr

Målgruppsanalys om svenska marknaden

Inom ramen för projektet ”Hållbar besöksnäring” så har Kairos Future på uppdrag av Destination Småland och Region Kronoberg tagit fram en målgruppsnalys för den svenska marknaden. Extra vikt har lagts på hållbarhet som drivkraft vid inhemsk resande.

Nu vill vi bjuda in er till att under en eftermiddag lyssna till Kairos Future och deras presentation om dessa målgrupper och hur vi tillsammans kan arbeta med den kunskapen när vi nu tar oss an den svenska målgruppen. Eftermiddagen är fylld av både föreläsning men också konkreta exempel och workshops där vi bland annat själva kan bedöma olika produkters relevans för denna målgrupp.

 

Datum 28/4

Tid 13-16

Plats: Digitalt via Teams, länk skickas ut separat

Deltagare: Besöksnäringsföretagare samt tjänstepersoner inom kommun med fokus besöksnäring

Anmälan till: oskar.wijk@destinationsmaland.se

07

May

Digitalt turismmingel med Sverigefokus

Välkommen på en förmiddag för dig som jobbar inom besöksnäringen i Kronobergs län. Under en halvdag så bjuder vi på föreläsningar från Kairos Future, Visit Sweden samt entreprenören Torbjörn Backlund från Ramsviks Camping.

 

Vi på Destination Småland kommer presentera några av de aktiviteter vi just nu planerar för sommaren 2021 och får samtidigt möjlighet att testa ett nytt verktyg för digitalt mingel. Självklart kommer vi även utse Årets Turismentreprenör!

Vi kommer under förmiddagen också att erbjuda ett särskilt “politikerspår” där Regionala Utvecklingsnämnden står som värd. Politikerspåret (mellan 09.50-11.10) erbjuder utöver ordinarie program en kort föreläsning från Bisnode samt samtal om besöksnäringens behov och möjligheter. Ange i anmälan om du är politiker och önskar ta del av politikerspåret.

TURISMMINGEL 2021

FÖR: Alla som jobbar inom besöksnäringen, kommunala och regionala tjänstepersoner samt politiker i Kronobergs län.

NÄR: 7:e maj kl 08.30-12.00

PLATS: Digitalt – Länk skickas ut separat närmare eventet.

PRIS: Kostnadsfritt

ANMÄLAN: Anmäl dig via formuläret HÄR senast 28/4.

FRÅGOR: Maila till praktikant@destinationsmaland.se

Ladda ned inbjudan som PDF här: Turismmingel