Vill du veta mer?

Vi finns ju här för att utveckla besöksnäringen tillsammans med alla som jobbar inom besöksnäringen i länet. Har du några frågor eller initiativ – hör av dig! Här nedan har du kontaktuppgifterna och en kort presentation till oss som finns på plats.

Du kan också lägga till dig på vårt nyhetsbrev HÄR.

Vi på Destination Småland

Amanda Elofsson

Projektledare

0470-73 32 79 amanda.elofsson@destinationsmaland.se

Amanda arbetar B2B och bearbetar researrangörer på de tyskspråkiga marknaderna samt Nederländerna. Detta görs främst via Visit Swedens satsning RESA, där besöksnäringens utbud matchas med utländska researrangörers efterfrågan.

Cathrine Rydström

Marknadskommunikatör

0470-73 32 74 cathrine.rydstrom@destinationsmaland.se

Cathrine är ansvarig för marknadsföring och PR B2C – till konsument.
I ett tätt samarbete med Jönköpings och Kalmar regioner jobbar hon med varumärket Småland internationellt och nationellt. Cathrine arbetar också med strategiska frågor inom marknadsföring.

Cecilia Wickström

Projektledare

0470-73 32 72 cecilia.wickstrom@destinationsmaland.se

Cecilia arbetar med den svenska marknaden genom projektet Hållbar inhemsk besöksnäring i spåren av pandemin.

Helena Collin

tf vd samt projektledare

0470-57 59 71 helena.collin@destinationsmaland.se

Fram till ny vd är rekryterad är Helena tf vd för bolaget.

Helena arbetar som projektstöd för flertalet av de projekt som Destination Småland ansvarar för. Hon har en specifik inriktning gentemot mat- och måltidsturism samt utveckling av besöksnäringen genom satsning på innovationsarbete.

Karin Malm

Projektledare

0470-73 32 75 karin.malm@destinationsmaland.se

Karin samordnar våra olika nätverk inom offentlig och privat besöksnäring, ansvarar för Destination Smålands kundkommunikation samt projektleder utvecklingsområdet mat- och måltidsturism.

Karin är föräldrarledig sedan våren 2022.

Karin Nilsson

Projektledare

0470-73 32 77 karin.nilsson@destinationsmaland.se

Karin ansvarar för den hållbara destinationsutvecklingen i Destination Åsnen som omfattar samordning av kommersiella, ideella och offentliga intressenter i destinationen och nationalparken. Karin arbetar även med andra utvecklingsinsatser inom tema Naturturism i länet och har extra kompetens inom Hållbar besöksnäringsutveckling.

Sandra Pfaus

Kommunikatör

0470-73 32 78 sandra.pfaus@destinationsmaland.se

Sandra arbetar med kommunikation för Destination Småland, med särskilt fokus på Åsnens och Visit Smålands sociala kanaler. Sandra bistår även i PR & marknadsarbetet.

Thereze Lindén

Affärsutvecklare

0470-73 32 71 thereze.linden@destinationsmaland.se

Thereze arbetar främst med Travel Trade, för att matcha länets besöksnäringsföretag med internationella researrangörer och utveckla framgångrika samarbeten.