Vill du veta mer?

Vi finns ju här för att utveckla besöksnäringen tillsammans med alla som jobbar inom besöksnäringen i länet. Har du några frågor eller initiativ – hör av dig! Här nedan har du kontaktuppgifterna och en kort presentation till oss som finns på plats.

Du kan också lägga till dig på vårt nyhetsbrev HÄR.

Vi på Destination Småland

Oskar Wijk

Vd

0470-73 32 73 oskar.wijk@destinationsmaland.se
Oskar leder bolagets verksamhet i stort och har det strategiska ansvaret för besöksnäringens utveckling i länet. Det är även Oskar du vänder dig till om du har frågor kring statistik och analys av besöksnäringen i länet.

Cathrine Rydström

Marknadskommunikatör

0470-73 32 74 cathrine.rydstrom@destinationsmaland.se
 Cathrine arbetar med marknadsföring och kommunikation och ansvarar för PR och varumärke. Cathrine projektleder även utvecklingsområdet design och är väl bevandrad i Glasriket.

Karin Malm

Projektledare

0470-73 32 75 karin.malm@destinationsmaland.se

Karin samordnar våra olika nätverk inom offentlig och privat besöksnäring, ansvarar för Destination Smålands kundkommunikation samt projektleder utvecklingsområdet mat- och måltidsturism.

Thereze Lindén

Affärsutvecklare

0470-73 32 71 thereze.linden@destinationsmaland.se

Thereze jobbar främst med projektet RESA där vårt utbud av boende och aktiviteter matchas med utländska researrangörers efterfrågan.

Sandra Pfaus

Marknadskoordinator

0470-73 32 78 sandra.pfaus@destinationsmaland.se

Sandra arbetar med marknadskommunikation för Destination Småland.

Karin Nilsson

Projektledare

0470-73 32 77 karin.nilsson@destinationsmaland.se

Karin ansvarar för utvecklingen i Destination Åsnen och samordningen av olika intressenter i destinationen och nationalparken. Karin arbetar även med andra utvecklingsinsatser inom tema Naturturism.

Claes Löfgren

Projektledare

0705459704 claes.lofgren@destinationsmaland.se

Claes ansvarar bland annat för att vidareutveckla länets restaurangnätverk och erbjuda affärsutveckling kopplat till måltidsupplevelser.

Amanda Elofsson

Praktikant

praktikant@destinationsmaland.se