Vill du veta mer?

Vi finns här för att utveckla besöksnäringen tillsammans med alla som jobbar inom besöksnäringen i Kronobergs län. Har du några frågor eller initiativ – hör av dig! Här nedan finns kontaktuppgifter och en kort presentation till oss som finns på plats.

Ni är alltid välkomna att höra av er på info@destinationsmaland.se eller ringa på
0470- 73 32 70.

Du kan också lägga till dig på vårt nyhetsbrev HÄR.

Vi på Destination Småland

Amanda Elofsson

Projektledare

0470-73 32 79 amanda.elofsson@destinationsmaland.se

Amanda arbetar med researrangörer, främst i Tyskland, Österrike, Schweiz, Nederländerna och Belgien. Hon ansvarar för kontakten med arrangörer och matchar deras efterfrågan med länets utbud, samt att paketera attraktiva produkter och stötta företag för framgångsrika samarbeten.

Cathrine Rydström

Marknadskommunikatör

0470-73 32 74 cathrine.rydstrom@destinationsmaland.se

Cathrine är ansvarig för marknadsföring och PR B2C – till konsument.
I ett tätt samarbete med Jönköpings och Kalmar regioner jobbar hon med varumärket Småland internationellt och nationellt. Cathrine arbetar också med strategiska frågor inom marknadsföring.

Cecilia Wickström

Projektledare

0470-73 32 72 cecilia.wickstrom@destinationsmaland.se

Cecilia projektleder vårt projekt som vänder sig gentemot den svenska marknaden och heter Hållbar inhemsk besöksnäring i spåren av pandemin (2020-2023).
Förutom projektledning finns utveckling av nya projekt på Cecilias bord.

Eric Wickell

VD

0470-73 32 73 eric.wickell@destinationsmaland.se

Eric är vd för Destination Småland.

Helena Collin

Projektledare

0470-57 59 71 helena.collin@destinationsmaland.se

Helena arbetar som projektstöd för flertalet av de projekt som Destination Småland ansvarar för. Hon har en specifik inriktning gentemot mat- och måltidsturism samt utveckling av besöksnäringen genom satsning på innovationsarbete.

Karin Malm

Projektledare - föräldraledig

0470-73 32 75 karin.malm@destinationsmaland.se

Karin samordnar våra olika nätverk inom offentlig och privat besöksnäring samt projektleder utvecklingsområdet mat- och måltidsturism.

Karin är föräldrarledig sedan våren 2022.

Karin Nilsson

Projektledare

0470-73 32 77 karin.nilsson@destinationsmaland.se

Karin ansvarar för den hållbara destinationsutvecklingen i Destination Åsnen som omfattar samordning av kommersiella, ideella och offentliga intressenter i destinationen och nationalparken. Karin arbetar även med andra utvecklingsinsatser inom tema Naturturism i länet och har extra kompetens inom Hållbar besöksnäringsutveckling.

Sandra Pfaus

Digital kommunikatör

0470-73 32 78 sandra.pfaus@destinationsmaland.se

Sandra arbetar med Destination Smålands digitala kommunikation och samordnar bland annat nyhetsbrevsutskick samt Destination Smålands, Visit Åsnens och Visit Smålands sociala media-kanaler. Sandra bistår också i PR & marknadsarbetet.

Thereze Lindén

Projektledare

0470-73 32 71 thereze.linden@destinationsmaland.se

Thereze arbetar främst med Travel Trade, för att matcha länets besöksnäringens utbud med internationella researrangörers efterfrågan och utveckla framgångsrika samarbeten. Thereze är projektledare för projektet Stärkt värdskap mot internationellt reseled.