Två nya medarbetare på Destination Småland

Med anledning av Destination Smålands roll som projektledare för MAT2021 har vi nu anställt Carolin Hedman som projektassistent och Molly Bergvall som kommunikatör. Vi hälsar dem varmt välkomna till oss!

Jag heter Carolin Hedman och kommer att arbeta med MAT2021 för Destination Småland.

Jag är uppvuxen på ett småländskt småbruk där vi ungar fick lära oss göra det mesta, som att fiska med nät och ryssja, ta hand om gårdens bin, ympa äppelträden, slakt, styckning och tillredning av mat. Det var mycket slit men det har gett mig en fantastisk grund att stå på som jag haft oerhörd glädje av i mitt liv då jag haft odling och mathantverk som ett levande spår i hela mitt liv.

Jag har tidigare arbetat med SIDA-finansierat utvecklingssamarbete, vilket gett mig möjligheter att arbeta internationellt med frågor som rör matsuveränitet bland annat genom projekt med småskaliga bönder i södra Indien. Jag har också arbetat med att organisera större och mindre konferenser runt om i världen.

Det är med stor glädje som jag nu får vara en del av Destination Småland och MAT och få arbeta vidare med hållbar livsmedelsförsörjning, levande landsbygd och lokalproducerad mat på ett så underbart praktiskt och glädjefyllt sätt som MAT gör.

Carolin Hedman

carolin.hedman@destinationsmaland.se

0470/733 272

Hej!

Jag heter Molly och är från Växjö, men bor i Stockholm och jobbar på ett produktionsbolag. Utöver det kommer jag att jobba med kommunikation för MAT2021 – ett projekt som jag jobbade med 2019, då som kommunikatör på Växjö & Co. Det känns jätteroligt att få gästspela hos Destination Småland och få jobba med MAT igen. Evenemanget är verkligen en av årets höjdpunkter!

Mitt uppdrag handlar om att samordna all kommunikation kring evenemanget så som att uppdatera hemsida och sociala kanaler samt sköta annonsering.

Molly Bergvall

molly.bergvall@destinationsmaland.se