Swedish Workshop Online 20-23 april

Snart är det dags att presentera Kronoberg på Swedish Workshop Online!

20-23 April kommer Destination Småland att vara med på det årliga möteseventet arrangerat av Visit Sweden och som för andra gången blir digitalt. Förutom att vi på Destination Småland representerar Kronobergs besöksnäring, så finns det under de fyra mötesdagarna möjlighet för er att vara på plats för att möta internationella researrangörer och presentera era verksamheter. Vid ditt deltagande skapar du en profil och kan sedan boka möten samt ta emot mötesförfrågningar från arrangörer. Arrangörerna du möter är intresserade av att lära känna dig, din verksamhet och vår region. Detta är ett jättebra tillfälle att testa sitt produktutbud, få upp ögonen för vad som efterfrågas och skapa personliga relationer med arrangörerna. Datumet sammanfaller då de flesta arrangörer är i sitt produktionsarbete och även om framtiden är oviss just nu så finns det goda möjligheter att göra affärer på plats.  

Swedish Workshop anser vi vara den mest passande kanalen om man på egen hand vill komma i kontakt med researrangörer. Kostnaden för att delta är 5.000 SEK. I och med att eventet är digitalt så sparar ni in de utgifter och den tid som det innebär att resa till en annan europeisk stad.

Läs mer om eventet HÄR 

Hur deltar Destination Småland? 

Under våra möten är vår roll att presentera Kronobergs besöksnäring för arrangörerna och matcha deras efterfrågan med era utbud. Fördelen med att själv finnas på plats som företag är att vi då kan lotsa intresserade arrangörer direkt till er, vilket ger en personlig och lättillgänglig känsla. Vill du inte själv delta på plats så hör gärna av er till oss för att se till att vi har de nyheter, produkter och den information som ni önskar att vi särskilt lyfter!

Vad krävs av dig?

För att delta i möteseventet finns det inget krav på att du har arbetat med internationella arrangörer tidigare. Men du bör ha koll på vad B2B-samarbeten innebär. 

Läs mer om arrangörssamarbeten HÄR

 

Du behöver såklart även vara förberedd på hur du presenterar ditt utbud och har priser och eventuellt färdiga paketeringar förberett.

Vi finns självklart här för att hjälpa dig! 

 

Anmälan till Swedish Workshop Online: swedishworkshoponline2021.converve.io

 

Skrivet av Amanda Elofsson