Destination Småland lanserar #hemmatipset

Vi på AB Destination Småland har som uppdrag att främja besöksnäringen i Kronobergs län. När nu hela branschen drabbas hårt med anledning av Coronaviruset gör det oss ont och vi känner med alla er som kämpar. Vi ser också en fantastisk kreativitet och snabb omställning för att förbättra situationen så gott det går – take away, drive in, glest mellan borden…etc.

För oss är det också en omställning – om än på ett helt annat plan. Normalt marknadsför vi Småland i Tyskland, Danmark och Nederländerna. Det går inte nu. Vi är nu ombedda att stanna hemma i vår region och det ska även våra potentiella gäster göra. Vi bestämde oss för att göra något vi inte gjort tidigare – att marknadsföra Kronobergs utbud till Kronobergarna.

Med #hemmatipset vill vi tipsa om allt som finns att göra – sådant man kanske inte visste fanns, eller något man aldrig testat. Vi samarbetar med såväl kommunerna som företagen i detta. Vi har två syften med kampanjen; stötta de företag som behöver gäster samt förgylla dagen för alla som stannar i Kronoberg. Med #hemmatipset vill vi också stimulera till att dela tips med varandra. Det kan vara allt från en restaurang till en fin vandringsstig.

Vi har gjort en kampanjwebb – hemmatipset.se
Vi kommer att annonsera i tidningar och digitalt samt marknadsföra detta på social media. Följ oss på Instagram @destinationsmaland och Facebook Destination Småland. Glöm inte #hemmatipset på dina egna inlägg och kommentarer.

Hemmatipset.se är en levande sajt, den är inte färdig och kommer aldrig att bli. Det händer saker i vårt län som vi än inte känner till och det är härligt med de tips som nu kommer in varje dag.

Vi uppmanar er företag att komplettera med ert utbud som saknas.

För mer information kontakta Cathrine Rydström:
cathrine.rydstrom@destinationsmaland.se
0470-73 32 74

Skicka ditt material till Cathrine eller Sandra:
Sandra.pfaus@destinationsmaland.se

Var rädda om varandra, så ses vi på hemmaplan!