Vi är Årets marknadsförare!

Jippi!! Under Kronobergs Marknadsförenings “Häppening” på PM Hotel den 6/4 korades vi som vinnare i tävlingen “Årets marknadsförare”!

Juryns motivering löd:
Vinnaren av årets marknadsförare har haft en stor utveckling på hemmamarknaden de senaste åren. Att gå tillbaka till ursprunget och arbeta med ständig uppföljning har helt klart gett resultat. Med en extrem yttre påverkan under pandemin har vår vinnare varit tvungna att ställa om och byta marknad. Trots detta har man bevisat med råge att borta är bra, men hemma bäst.”

Stort tack till KROM för detta bevis på att vi lyckats ställa om från internationell till hemmamarknad och Sverigekampanjer. Vi är så glada, stolta och känner oss mycket ödmjuka – det var hård konkurrens med Langes och Holtab som starka medtävlande. Tillsammans med besöksnäringen i Kronoberg har vi kämpat på i dessa svåra tider – så ett stort tack även till er alla för gott samarbete! Utan er hade vi inte kunnat skapa så slagkraftiga kampanjer.

Här kan du läsa mer om alla våra Sverigekampanjer:
https://destinationsmaland.se/marknad/sommarkampanjer-2021/ 

 

Även i år kör vidare med vår kampanj #Hemmatipset! Vi drar igång till påsken och arbetet fortlöper hela våren och sommaren. Vill du att vi på Destination Småland lyfter dig och ditt företag lite extra? Kontakta Cecilia Wickström och berätta om din nyhet, dig som driver företaget, eller något annat som du tycker passar i Hemmatipset. Vi hoppas du vill hänga på!