Swedish Workshop i Falun 18-19 maj

Efter två år av digitala event planeras det nu för en fysisk researrangörsmässa Swedish Workshop i Falun, 18-19 maj, 2022.  

Amanda Elofsson & Thereze Lindén på Destination Småland kommer som vanligt att delta för att möta internationella researrangörer och representera företag i Kronoberg som är intresserade av samarbete med reseledet. Vi gör detta under varumärke Småland och kollegor från de två övriga Smålandslänen som vi har ett tätt samarbete med, kommer också att finnas på plats.  

Vi förväntar oss att träffa både nya och befintliga kontakter för att matcha deras efterfrågan och vårt utbud. Samt att fånga upp trender och möjligheter som finns för besöksnäringen. Mässans första dag består av en kunskapsdag, där alla på plats får ta del av ett utbud av föreläsningar, paneldebatter mm. Den andra dagen följer med möten, då varje säljare (destination eller företag) har ett eget bord där man tar emot nyfikna researrangörer. 

Lägesbild för i år
Då vi tidigare år har sett rekorddeltagande av anmälda researrangörer som vill paketera Sverige-produkter, har det hittills i år varit betydligt färre anmälda arrangörer. Detta troligen på grund av att researrangörerna, likt många, är underbemannade efter år av pandemi och just nu måste hantera bokningsförfrågningar inför sommaren. 

Om du är intresserad av att själv delta är det möjligt att anmäla sig fram till 13 april. Kontakta gärna Amanda eller Thereze först för att diskutera ditt deltagande, eller om du vill diskutera hur Destination Smålands deltagande kan gynna specifikt din verksamhet. 

Amanda Elofsson amanda.elofsson@destinationsmaland.se
Thereze Lindén thereze.linden@destinationsmaland.se 

Du kan även läsa mer om Swedish Workshop som arrangeras av Visit Sweden, HÄR

Skrivet 2022-04-07