11 digitala föreläsningar på MAT Kunskapsbuffé

MAT:s Kunskapsbuffé består av 11 kostnadsfria digitala föreläsningar. Programmet producerades under hösten 2020 där en ny föreläsning släpptes varje vecka från 1 september till 1 december. Av de totalt 14 avsnitten så ligger nu 11 kvar fram till sista mars 2021. 

Bakgrund

Vanligtvis riktar sig seminarieprogrammet på MAT till såväl branschfolk som till en intresserad allmänhet. Men just producenterna har ofta svårt att ta del av all den kunskap som presenteras på MAT, eftersom man är upptagen med sin försäljning i det stora MAT-tältet. Därför riktar sig nu samtliga föreläsningar till dig som producerar, förädlar, bedriver lantbruk eller funderar på att starta livsmedelsföretag. Kanske har du en gårdsbutik, restaurang eller café? Med all säkerhet hittar du något som känns intressant för dig på MAT Kunskapsbuffé.

Axplock av föreläsningar

Alla seminarier är kostnadsfria och du kan titta på när det passar dig. Du kommer kunna välja och vraka mellan olika teman och komma tillbaka och titta igen – en buffé av kunskap, helt enkelt. Läs mer på MATs hemsida under fliken ”Kunskapsbuffé”. Här är några av de föreläsningar som du kan ta del av:

-Tre sätt att lyckas med din kommunikation. Bianca Brandon Cox
-Hur blir man mathantverkare? Såhär kan Eldrimner hjälpa dig. Anna Berglund och Elisabeth Erikson.
-Regenerativt jordbruk och storskaligt naturbete. Märta Jansdotter och Bengt Svensson
-Supermat från Småland. Anna K Sjögren och Anna Blücher
-Vilthanteringskurs. Pär-Ola Andersson
-Baljväxter som klimatsmart framtidsgröda. Pernilla Tidåker

 

Till MAT:s hemsida