Turistkampanj på Sverigemarknaden

KOSTNADSFRI SYNLIGHET FÖR BESÖKSNÄRINGEN PÅ VISIT SMÅLANDS NYA KAMPANJSAJT

I juni drog Smålands Turism och Destination Småland igång en stor turistkampanj på Sverigemarknaden. Navet är en kampanjsajt där vi listar ett stort antal företag, upplevelser och aktiviteter som har med besöksnäringen att göra. Ditt företag kan synas på sajten. Allt du behöver göra är att fylla i ett formulär.

Den nya kampanjsajten kommer att innehålla viktig information om ditt företag. Denna information är också grunden för hur din verksamhet presenteras och sedan länkas till din sajt, vilket i sin tur gör det enklare för turister att ta beslut. Nu behöver vi dra åt samma håll för att göra Småland till det självklara besöksmålet i sommar. För att synas på kampanjsajten behöver du fylla i ett formulär. Synligheten är kostnadsfri och ger dig ytterligare möjligheter att marknadsföra din verksamhet. Klicka på länken nedan och svara på frågorna. Gör det nu direkt!

Fyll i formuläret på guide.visitsmaland.se/bidra

Tips! Se till att ha bra och säljande texter om din verksamhet och eventuella paketerbjudanden redo, samt ett antal högupplösta liggande bilder att ladda upp.

Såhär ser kampanjsajten ut, så får du en uppfattning om hur företagen syns: https://guide.visitsmaland.se/ 

 

För mer information eller frågor:

Maila till info@destinationsmaland.se
Eller ring oss på 0470-73 32 70