ITB NOW 2021

Den 9-12 mars 2021 är det premiär för den digitala versionen av ITB – ITB NOW 2021. Som världens största fack- och konsumentmässa inom turism är ITB en självklar plattform för Destination Småland att närvara på. I år kommer vi att göra det under varumärket ’Småland och Öland’ tillsammans med våra kollegor i Jönköping och Kalmar län. Vi kommer även att medverka i Visit Swedens digitala monter, dit aktörer intresserade av destinationen Sverige främst söker sig.

Nu har du en unik möjlighet att delta!
Via Destination Smålands deltagande kan du, till det fördelaktiga priset €99, själv delta och få uppleva de många möjligheter som ITB erbjuder. Här får du även tillfälle att själv träffa potentiella samarbetspartners, boka egna möten med arrangörer och lyssna på de många intervjuer, paneldiskussioner och trendspaningar som hålls. I och med ditt deltagande har du möjlighet att skapa din egen profil och lyfta din verksamhets utbud, samtidigt som du blir synlig för alla köpare som är intresserade av Småland och Öland.

Visit Sweden meddelar: ITB viktigare än någonsin
Eftersom det den närmaste tiden kommer att vara fortsatt svårt att göra långdistansresor och Sverige under pandemin ständigt bevarat öppna gränser mot Tyskland, har Sverige blivit extra intressant för researrangörer, även de som aldrig innan samarbetat med eller haft destinationen Sverige i sitt sortiment. Vidare har Innovation Norway och Visit Danmark bestämt sig för att inte delta i ITB NOW 2021, vilket innebär att två omtyckta konkurrenter med liknande produktutbud trillar bort. Sverige inkl. alla medutställare kommer få större uppmärksamhet än nånsin 2021.

Anmälan
1) Meddela ditt intresse att delta till Thereze via mail.
2) Anmäl dig via denna länk: https://www.itb.com/ITBBerlinNOW/Tickets/
(ITB Berlin NOW Ticket, EUR 99). Anmälan är öppen fram till att mässan startar, 9/3.
3) I samband med anmälan ska du få en länk och via denna kunna bygga upp ditt ”brand card”/profil och på sikt boka möten. Plattformen öppnar inte förrän ca. 15/2 men Visit Sweden rekommenderar att ha er profil på plats så snart som möjligt för att kunna söka upp kontakter m.m när plattformen öppnar.

Övrig information
Just nu är inte den tekniska plattformen på plats och vi får löpande ny information från ITB såväl som Visit Sweden. Visit Sweden rekommenderar företag att de ovan nämnda ”ITB Berlin NOW Ticket” är tillräcklig som profil för er i syfte att möjliggöra möten. Läs mer på ITBs hemsida.

Längre fram kommer vi även att informera mer om Swedish Workshop Online som är planerat 20-23 april. Har du redan frågor eller intresse av detta så kontakta Thereze!