Destination Småland lanserar ny julkampanj

Destination Småland kommer under december erbjuda en variant av digital julkalender där besöksnäringsaktörer i Kronoberg får delta med sina bästa julerbjudanden. Det kommer under fyra olika släpp (varje advent) finnas minst sju nya erbjudande för konsumenten att ta del av. Självklart med ett syfte att inspireras eller köpa en trygg upplevelse i julklapp att nyttja under 2021.

 

Besöksnäringsföretag i Kronobergs län deltar kostnadsfritt i den här kampanjen.

 

Vi kommer under december att driva trafik till kampanjsidan via annonsering på sociala medier.

 

Alla erbjudande ska vara anpassade för att kunna nyttjas under 2021. Samtliga erbjudande måste ta hänsyn och följa FHMs riktlinjer. Ett erbjudande kan vara till exempel gåvor och presenter via presentkort eller bokning via er mejl, telefon eller webb. På landningssidan som vi bygger för julkalendern kommer det finnas information om er, ert erbjudande och hur man bokar detta hos enskild aktör.

 

Ett företag får lämna endast ett erbjudande per företag. Skulle det bli fler erbjudande än vad Julkalendern rymmer så kommer vi publicera dem i den ordning som de har kommit in.

 

Du som aktör måste bifoga ditt erbjudande, din logga och en bild från din verksamhet för att din anmälan ska vara giltig.

 

Exempel på erbjudande: 20% på en vara, 2 för 1 på övernattning, köp presentkort och få en vara på köpet etc. Ni bestämmer själva vad ni tycker är ett attraktivt erbjudande.

 

Sista inskick av ert erbjudande är måndagen den 23/11.

 

 

Fyll i och ladda upp ert erbjudande på https://powerful-lion-9372.standoutwp.com/

 

 

Frågor mailas till oskar.wijk@destinationsmaland.se