Buss- och tågluffa i sommar!

Vi har producerat content (film, bilder och text) till en kampanj som syftar till att resa mer med tåg och buss på semestern/fritiden. Vi har samarbetat tätt med Länstrafiken Kronoberg som är avsändare. Kampanjen har nu rullat ut och ni har kanske sett den på sociala medier. Detta har vi gjort på uppdrag av Region Kronobergs projekt ”Transporteffektivt Kronoberg”. Syftet är helt enkelt att inspirera Kronobergarna att åka mer buss och tåg på fritiden/semestern. Inspelningsplatser är Linnés Råshult, Huseby Bruk, Torne/Åsnen och Växjö. Och så på bussen och Krösatåget förstås. Men budskapet är också allmänt: Greppa ryggsäcken och ge dig ut på äventyr! Res hållbart och tryggt till Kronobergs sommarpärlor med buss och tåg. Upplev, umgås och skapa sommarminnen tillsammans. Det är dessutom kul att buss- och tågluffa!

Det har blivit en längre film och fem korta för sociala media. Du kan se alla på Res Grönts YouTube-kanal: https://www.youtube.com/results?search_query=res+gr%C3%B6nt

Kampanjen landar på Länstrafiken Kronobergs hemsida:
https://www.lanstrafikenkron.se/a/buss-och-tagluffa-i-sommar

Och vi har följt upp med mer inspiration och förslag:
https://guide.visitsmaland.se/guide/buss-och-tagluffa/

Om du vill vara med och sprida inspiration om att resa klimatsmart – länka till YouTube-filmerna eller kampanjsidorna, eller hör av dig till Cathrine för att få filer och bilder.