Amanda praktiserar på Destination Småland

Amanda Elofsson kommer vara praktikant på Destination Småland i 14 veckor under hösten 2020. Vi gjorde en kort intervju med Amanda för att få veta lite mer om henne.

 

Hej Amanda! Berätta lite om dig själv!

Jag heter Amanda Elofsson och är 23 år. Jag bor i Växjö tillsammans med min sambo och vår katt. Jag är en kreativ person som tycker att livet ska vara kul. 

 

Berätta lite om din utbildning!

Jag läser sista året på Affärshögskolan i Växjö, Sales and marketing B2B. Det är en yrkeshögskoleutbildning som förbereder för en karriär inom B2B försäljning, marknadsföring, projektledning och affärsutveckling. Kurserna ges av erfarna konsulter direkt från branschen vilket ger en stor verklighetsförankring. Och det är såklart kul med mycket praktik. 

 

Varför valde du att kontakta oss på Destination Småland?

Jag har valt att göra min praktik på Destination Småland för att jag brinner för det lokala och hur samarbeten, projekt och olika marknadsföringsinsatser kan bidra till framgång för länet. Här får jag även möjlighet att se de olika delarna från min utbildning “in action” och från nya perspektiv. Eftersom jag studerar försäljning tycker jag det är spännande att se att det inte enbart handlar om direkt försäljning utav varor och tjänster utan att det kan ha en större innebörd. För mig är det viktigt att vara på ett företag där jag står för affärsidén och jag tycker verkligen att Småland förtjänar att vara ett eget varumärke. Under mina första dagar har jag även haft möjlighet att träffa ett par av alla entusiastiska företagare inom besöksnäringen som finns här.

 

Varmt välkommen till oss på Destination Småland, Amanda!

 

För att kontakta Amanda, maila till praktikant@destinationsmaland.se