Småland - Sverige på riktigt

Småland är mer än ett ord, mer än en bild eller en mening. Småland är inte ett företag, inte en person, inte ett kungadöme. Inte bara en idé eller en historia. Mångfalden lyser igenom – från skogsland och sjöland till kustland och ö-land.

Småland – Sverige på riktigt Småland – Sweden for real

Småland är i sig ett starkt varumärke och ett stort landskap. Tre län samsas i vårt fantastiska landskap och för att så bra som möjligt dra nytta av detta varumärke har vi sedan några år samarbetat för att föra fram SMÅLAND – SVERIGE PÅ RIKTIGT.

Vårt varumärke är samlat under VISIT SMÅLAND och i vårt magasin som vi hoppas är ett bra och matnyttigt material till våra besökare i Småland.

Smålandsmagasin 2020/2021

Smålandsmagasin 2020/2021
Smålandsmagasinet finns nu till beställning för dig som driver turismföretag. Magasinet finns på tyska och engelska och du beställer direkt av vår distributör.

Vill du beställa magasinet till din anläggning? Maila din beställning till info@isydistribution.se och uppge antalet magasin, leveransadress, kontaktperson och telefonnummer.

Magasinet finns som bläddringsbar PDF på både engelska och tyska. Länken hittas här till höger. Länka gärna dit från er hemsida också!

Eventuella frågor om magasinet ställer du till Cathrine Rydström:
cathrine.rydstrom@destinationsmaland.se
0470-733274

Utländsk press är tillbaka
Vill ditt företag synas i smålandskartan?
Digital mätning av besöksströmmar i Kronoberg
Enkla tips för synlighet med oss!