Småland - Sverige på riktigt

Småland är mer än ett ord, mer än en bild eller en mening. Småland är inte ett företag, inte en person, inte ett kungadöme. Inte bara en idé eller en historia. Mångfalden lyser igenom – från skogsland och sjöland till kustland och ö-land.

Småland – Sverige på riktigt Småland – Sweden for real

Småland är i sig ett starkt varumärke och ett stort landskap. Tre län samsas i vårt fantastiska landskap och för att så bra som möjligt dra nytta av detta varumärke har vi sedan några år samarbetat för att föra fram SMÅLAND – SVERIGE PÅ RIKTIGT.

Vårt varumärke är samlat under VISIT SMÅLAND och i vårt årliga magasin som vi hoppas är ett bra och matnyttigt material till våra besökare i Småland.

Smålandsmagasin 2020

Smålandsmagasin 2020
2020 års upplaga av Smålandsmagasinet har anlänt och finns nu till beställning för dig som driver turismföretag. Även Smålandskartan finns att beställa fritt.

Vill du beställa magasinet och kartan till din anläggning? Magasinet finns på tyska och engelska och du beställer direkt av vår distributör. Maila din beställning till info@isydistribution.se och uppge leveransadress, kontaktperson och telefonnummer.

Magasinet finns också som bläddringsbar PDF på både engelska och tyska. Länken hittas här till höger. Länka gärna magasinen från er hemsida.

Eventuella frågor om magasinet ställer du till Cathrine Rydström:
cathrine.rydstrom@destinationsmaland.se
0470-733274

Region Kronoberg erbjuder sommarpraktikanter
Swedish Workshop Online 20-23 april
Destination Småland deltog på ITB NOW 2021
Ny kampanj ska lyfta Smålands nationaldag