Gå vår kurs: Samarbeta med researrangörer

Här hittar du vår e-kurs som är till för dig som vill öka din försäljning via internationella researrangörer. I den kommer du få lära dig mer om hur man arbetar med researrangörer på de tyskspråkiga marknaderna och hur det fungerar om du vill sälja din produkt via denna kanal.

Vi berättar mer om kursen i den här korta trailerfilm med hälsningar från oss på Destination Småland.

Du får tillgång till den kostnadsfria kursen via länken nedan. Här kommer du att få skapa ett eget inlogg kopplat till din e-post och fylla i några grundläggande uppgifter om din arbetsplats. Sedan är du igång!

Klicka HÄR för att göra kursen

Kursen tar ca 30 min att genomföra och du kan när som helst pausa eller avbryta för att sedan återgå där du var, eller backa för att ta del av något innehåll igen.

Och du, glöm inte att hjälpa oss att bli bättre på att hjälpa dig genom att fylla i en kort utvärdering efter kursen! Du hittar utvärderingen i plattformen efter avslutad kurs. Tack!

För ytterligare frågor kontakta ansvarig projektledare Thereze Lindén.

Kursen är framtagen via projektet Stärkt värdskap mot internationellt reseled som pågår under 2022 och 2023 och finansieras av Region Kronoberg samt Europeiska Regionala Utvecklingsfonden (ERUF). Under 2023 arbetar vi med att ta fram en plattform för researrangörerna på de tysktalande marknaderna med syfte att öka viljan att paketera och sälja destinationen Kronoberg.

Workshop och föreläsning: Nyckeln till digital framgång för besöksnäringen
Småland hjälper dig att synas bättre online
Kronobergs läns turismpris 2023
Året som gått med projektet ’Stärkt värdskap mot internationellt reseled’