Ledig tjänst som kommunikatör

Vi letar nu efter en kommunikatör på 70% (Föräldravikariat).

 

AB Destination Småland har sedan 2009 arbetat med utveckling och marknadsföring av besöksnäringen i Kronobergslän. Vi verkar för ökad lönsamhet och sysselsättning i branschen. Vår verksamhetsidé är; Destination Småland ska i samverkan med partners skapa förutsättningar för utveckling av besöksnäringen i Kronobergs län. Tillsammans med branschpartners och våra motsvarande organisationer i Jönköping och Kalmar arbetar vi med marknadsföring av det gemensamma varumärket Småland. Idag är vi 7 personer som arbetar på AB Destination Småland. Vi sitter i centrala lokaler i Växjö.

 

I rollen som kommunikatör på AB Destination Småland kommer du bland annat att arbeta med nyhetsbrev, artiklar och annan content samt planering och genomförande av löpande kommunikationsaktiviteter i våra olika kanaler.

I de olika aktiviteterna arbetar du ansvarsfullt med utformning, planering, koordinering, genomförande och uppföljning. Aktiviteterna kan innebära samarbeten med utländska aktörer. I alla kontakter är du en ambassadör för hela Småland där vi tillsammans med alla inom besöksnäringen strävar mot att gemensamt bygga bra samarbeten som stärker vår utveckling.

 

Din profil: Vi söker dig som har erfarenhet av digitala verktyg och du har arbetat med web och sociala kanaler. Du har utbildning inom kommunikation, marknadsföring, turism eller liknande, från högskola, universitet alt. motsvarande nivå på yrkesutbildning. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska, engelska och gärna även tyska, samt innehar körkort B.

 

Du har förmåga att planera och strukturera samt arbeta mot uppsatta mål och deadlines. Har du tidigare arbetat inom besöksnäringen så är detta ett plus. Du är trygg i dig själv och har inga problem med att ta hjälp, likväl som att hjälpa andra, när det behövs. Som person är du utåtriktad och har förmåga att utveckla nätverk och bygga relationer. Du ska ha erfarenhet av att jobba inom eller i nära samarbete med offentlig verksamhet. Vidare ser vi gärna att du har god kännedom om regionen och om Småland.

 

Övrigt: Tjänsten är ett föräldravikariat på ett år och på 70% Tillträde sker efter överenskommelse. Vi tillämpar villkor enligt kollektivavtal genom Pacta.

 

Ansökan: Välkommen med din ansökan via e-post till VD Oskar Wijk senast 22/10. E- post: oskar.wijk@destinationsmaland.se

 

Urval sker löpande.