Delta i vår sommarkampanj "Hemma i Småland" 2023!

Nu är det dags för årets sommarkampanj ”Hemma i Småland” som vi driver för att locka fler svenska besökare till vår region. Den bygger på att man väljer inte resmål utifrån fakta, utan med drömmar. Då finns det inget bättre sätt än genom musik, människor och bilder. 2021 lät vi John Lundvik tonsätta Smålandssången, 2022 fick Knut Knutsson berätta om sina favoritplatser i Småland – 2023 tar vi ett annat grepp!


Gustav Hector frontar årets kampanj

I årets kampanj har vår lokale Gustav Hector fått uppdraget att tonsätta den 111 år gamla texten till Smålandssången – Röd lyser stugan som han framför med sitt band The Hector. Förutom att han är låtskrivare och artist tycker vi att han är en bra representant för Småland med sitt fokus på närproducerad, ekologisk mat, återbruk och inkludering på de ställen han driver tillsammans med delägare i ”de luxe” – koncernen här i Kronoberg. Syftet med kampanjen är att potentiella besökare ska hitta till våra besöksmål och i  kampanjen kommer Gustavs favoritplatser att väljas ut och vara dragare. Vi vill denna gång visa ett Småland vid sidan av allfarvägarna och locka med det oväntade bakom kröken.

Ett av de teman som Gustav har valt är Återbruk – han köper sällan nya saker. I kampanjen kommer därför loppisar, återbruk av glas med mera att visas. 

Så här kan du vara med
Förutom Gustavs favoritplatser så finns utrymme för alla inom besöksnäringen i Kronobergs län, Jönköpings län och Glasriket att vara med utan kostnad. Genom att finnas med på kampanjsajten Smålandsguiden guide.visitsmaland.se få får du synlighet. All trafik vi driver genom annonsering på Social medier hamnar på den
här sajten.

Registrera nytt företag
Företag som inte finns representerade på kampanjsajten sedan tidigare är välkomna att fylla i formuläret här. Ha minst en liggande bild till hands – gärna flera: guide.visitsmaland.se/bidra

Vill du uppdatera informationen om ditt företag?
Om du redan finns registrerad på Smålandsguiden men vill uppdatera någon information så gör du det genom att maila till robin@poz.se
Det enklaste sättet att se vad som finns skrivet om din verksamhet är att Googla på ditt verksamhetsnamn följt av guidevisitsmaland. 

Deadline
Annonserna för kampanjen börjar rulla i 17 maj. Därför är det bra om du registrerar ditt företag på kampanjsajten så snart du kan. Registrering inför sommaren gör du senast den 16 juni.

Om du har frågor kring registrering av ditt företag – kontakt Robin Håkansson på POZ media – robin@poz.se
Vill du veta mer om kampanjen? Kontakta Cathrine Rydström, PR- och marknadsansvarig.
cathrine.rydstrom@destinationsmaland.se